Thursday, February 25, 2010

The Reveal of Designation Jazz & Tagged!!!

Hi guys, I’m back…. And this time… The reveal of myself after remaining mysterious for 1 year 2 months, hehe..

This is the perfect time for me to reveal the mysterious side of me ;-) Nevertheless, I’d being tagged by ms Ivy Metaga…

( hehe.. Ivy kenak ko selalu mischievous hah?..)

Now, back to main frame, Tagline from Ivy:

( Ok change language to Malay.. )

  1. Adakah anda rasa HOT?...

tidak... saya merasakan yang diri ini COOL.. hehe ;-)
( Lokasi : KKIA - Chun Alviana and Kimmy should have known this place.. )

  1. Upload wallpaper PC/Laptop yang anda guna sekarang?

tiada..kerana saya belum menjumpai gambar yang boleh manarik minat saya untuk manatapnya.. saya lebih meminati bermain gitar daripada menghias screen PC/Laptop hehe..

  1. Cerita pasal gambar..

Gambar semasa berada di puncak Gunung Santubong (Nov 2009). Antara tempat yang wajib didaki setiap tahun. Ini adalah kali ke-6 pendakian saya bermula pada tahun 2004. Salah satu aktiviti yang diminati oleh saya selain bermain gitar dan dirft kereta berkuasa sel NiMh berskala 1/10 (remote ctrl car) hehe..

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?

kalau tak silap dalam bulan January 2010 di Pizza Hut, Rock Road Kuching bersama rakan blogger iaitu yang di tag no. 3 di bawah..

  1. Lagu terakhir anda dengar?

Breath by Breaking Benjamin… tengah menaip sambil mendengar lg tema blog ini.. :-)

  1. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

layan facebook…

  1. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

Dee oleh isteri saya, Ree oleh rakan-rakan, Adik oleh ipar-iparku kerana aku tiada adik ipar.. semuanya abang ipar dan kakak ipar.. haha! XD

  1. Tag 8 orang;

( Perhatian!!!... )

  1. Ivy
  2. Chun Alviana
  3. James
  4. Mysterious Witch
  5. Kimmy
  6. Norris
  7. Bibi
  8. Nick

  1. Siapakah orang no. 1 kepada anda?

Cik Ivy - Seorang yang senantiasa ceria dalam blog, mempunyai senyuman yang manis dan seorang yang suka membuat lawak yang mencuit hati..Seorang rakan blogger yang tak pernah putus asa untuk mengetahui identiti sebenar saya..[ hidung kontrol sikit.. kehkeh :-) ]

10. Katakan sesuatu mengenai orang no. 5?

Cik Kimmy - Blogger paling muda yang aku kenal dan dia terlebih dahulu mengenali saya dalam facebook sebelum melayari blog masing-masing.. Jadi bagi Kimmy, saya bukanlah blogger misteri...hehe

So, do you feel lucky huh??..

11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?

James a.k.a Uzitter - Seorang blogger yang masih solo dan baru membeli gitar elektrik untuk mendalami bidang musik. Masih dalam pencarian teman hidup yang sejati.. haha! Iboh manas k, James.. :-p

12. Bagaimana pula dengan no. 4?

Mysterious Witch - Seorang blogger yang misteri dari segi nama kerana saya masih tidak tahu nama sebenar Mysterious Witch. Tapi yang pasti dia bukanlah Sabrina (Bewitched). Telah memencilkan diri sejak 4 bulan yang lalu... Cik MW adalah seorang yang sederhana tetapi mempunyai jiwa yang baik dan sukakan kanak-kanak.

13. Pesanan kepada orang no. 6?

Norris - Seorang blogger yang ku kenal semenjak aku di alam remaja dan merupakan rakan persekolahan kepada adik saya. Seorang yang suka melawak dan sentiasa menceriakan suasana bila berjumpa member-member. Baru berkahwin pada tahun 2009!

Pesanan buat Norris : Bila sudah jadi bapa, jangan lupa membuat parti ulangtahun anak kerana anak-anak sukakan kek.. haha!

14. Kata-kata cinta untuk orang no. 2?

Chun Alviana - Seorang blogger dari Kota Kinabalu, Sabah. Meminati watak Wonder Woman sejak zaman kanak-kanak lagi sehingga sekarang. Seorang yang senantiasa tabah bila menghadapi dugaan dan berani meluahkan perasaan di dalam penulisan blog. Sesuai dengan perwatakan Wonder Woman. One of the Super Heroes in America :-)

15. Adakah no. 7 dan 8 mempunyai persamaan?

BibiNicholas

Kedua-dua rakan blogger saya ini dari segi persamaan yang saya tahu adalah masing-masing mempunyai Ijazah daripada Universiti tempatan dan salah satu minat dalam penulisan blog adalah tentang makanan.. hehe..

  1. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang men”tag” anda?

5 perkara tentang Cik Ivy :

1. Baik hati

2. Senantiasa ceria

3. Sukakan kanak-kanak

4. Suka makan!

5. Sentiasa berusaha untuk membongkar identiti saya.. :-p


  1. Persamaan antara kambing dan lembu?

kedua-duanya makan rumput... Boleh dijadikan Satay dan tidak pernah mandi haha! XD


  1. Perasaan anda buat tag ini?

I feel good….. NTV7.. hehe.. Thanx 2 Ms Ivy for tagging me!


  1. Adakah anda tahu si Razman itu sengal?

ADA KU KESAH!…. (killer statement rakan-rakan sepejabat)


  1. GAY or LES?

lu pikirlah sendiri…kata Nabil


Saya dengan rasminya tidak lagi MISTERI kepada rakan-rakan blogger yang belum mengenali saya...


Ok guys.. Have a nice day :-)

14 comments:

Willie a.k.a Reptoz said...

Yeah. akhirnya.

C.Alv.B said...

Aduh..kena tag lagi..nanti jawab boleh tak? entah dah berapa byk I hutang tag ni..hehhee. Thanks for the comment

Bb Hussain said...

akhirnya..ku kenali designation jazz..hehe..
aik..kena tag ker..huhu..

Ivy Metaga said...

wahhhhh akhirnya...bak kata org usaha tangga kejayaan heeee, mcm pernah nampak ya, tapi dimana haha..sik ada lah gurau2 jak, now I know mana daryl dapat muka yg comel itu (uitt..sila jgn kembangkan hidung...:p)
tq sebab jawabkan tag...aippp...add kmk dalam facebook...nama kmk sia ivy mutang, nama betul ya hehe

Krisno said...

Haha...macam citer James Bond bro...hehe

微笑每一天 said...

大奶妹貼圖區0204性影片觀賞露點自拍淫婦女生如何自慰色情站成人笑話av激情網愛視訊美女淫蕩av成人色情電話辣妹視訊聊天性關係情色vcd自慰圖淫美成人論壇台灣色情論壇成人聊天室自拍裸女貼圖視訊成人免費a片影片av成人網成人色情色情台灣辣妹小穴太太陰毛色情訊息裸女自拍色情影片a片論壇性愛技巧美女脫胸罩情色天堂av寫真色情視訊聊天做愛視訊成人影片床上戲情色聊天網火辣情色台灣女優性愛秘笈台灣av女優手淫自慰影片

明宏 said...

做愛色情片做愛色情影片免費色情論壇色情網小說色情秀性愛片試看性愛自慰高潮影片性愛色情片性愛色情影片性愛免費短片性愛刺激性愛呻吟性愛姿勢大全性愛昭式性愛敏感地帶性愛短片免費看性愛圖網東洋無碼動畫下載區亞洲線上免費杜雷斯成人貼圖杜蕾斯貼片區杜蕾斯貼圖片區杜蕾斯貼圖網杜蕾斯漫畫杜蕾斯影片分享杜蕾斯線上片杉本彩寫真集杉原杏璃影片男人貼圖站男女免費線上影片視訊辣妹亞洲情色風暴貼圖杜蕾斯成人拓網交友

王鈺雯 said...

0401影音成人影片交流愛撫淫叫色情照片性愛圖片女生如何自慰激突成人論壇美女脫胸罩走光一夜正妹視訊情人性愛論壇85cc影城性伴侶85cc色情影片打手槍情色視訊聊天室色情a片色情色情圖片限制級照片色情電話520sex免費色情網情色性愛一夜情聊天網成人聊天網視訊成人台灣性網av一夜女情色av淫女免費視訊美女挑逗情色影音聊天作愛影片辣妹清涼秀美女做愛成人自拍貼圖成人資訊色論壇台灣色情成人網站色情視訊聊天露三點打砲情色性愛貼圖av成人網成人影片

kimmy kimberly said...

gmbr pertama tu kat airport.. siou skrg bru ku reply post ko tok.

oya, any new pics u took during recently visit to KK, Sabah????

Kat beverly Hotel tu naa

A22laynaGainer1104 said...

驚悚故事分享,晚上別看哦
食人
計程車司機偶遇
恐怖電影生存指南

志平 said...

很用心的blog,推推哦 ........................................

怡妹 said...

全裸打炮打手槍打飛機巨乳巨奶女優大奶性交性愛淫蕩淫慾淫亂淫婦淫妹淫叫淫水淫女情慾情色做愛限制級波霸口交18禁貼圖寫真視訊援交露點爆乳潮吹裸體裸照

BokHaile8854 said...

嘿,你的部落格不錯哦!........................................

designationjazz said...

Sorry guys to those who leave a comments in Chinese characters coz i can't understand it. Anyway Hv a nice day ahead! ;-)